Elevuddannelsen varer to år. Du skifter mellem at arbejde i butikken og lære salgsteori m.m. på Handelsfagskolen i Odder.

Vi har tilrettelagt fem skoleophold af 2-ugers varighed, og du vil komme i klasse med de andre elever, der blev ansat samtidig med dig i TOP-TOY.

På skolen

TOP-TOY sørger for din rejse til skolen og selve opholdet, for du bor nemlig på skolen, mens der er undervisning.

På skolen lærer du om kommunikation og samarbejde, produkter, salg, marketing, IT, butiksopbygning og meget andet. Alt den viden, som du tilegner dig, får du mulighed for at prøve af, når du vender hjem til din butik.

Når du har været elev i ca et år, og du har været på to skoleophold, så tilbyder TOP-TOY, at du kan få mere indgående viden inden for enten Salg eller Ledelse. I samarbejde med dig, vores underviser på skolen og ledelsen i TOP-TOY finder vi den rette linje til dig.

Salgslinjen

Hvis du er til salg, kundeservice og event, så er vores Salgslinje helt sikkert noget for dig.

Her vil du lære, hvad det betyder, at tage godt imod kunden og sætte kunden i fokus. Du skal også lære, hvilke redskaber man kan bruge til at afdække kundens behov, og hvad f.eks. et event kan gøre ved salget af et bestemt produkt.

Opholdet på Handelsfagskolen i Odder vil være et mix af teori og praktiske øvelser ude i vores butikker.

 

Ledelseslinjen

Hvis du brænder for ledelse og ledelsesteori, så vil vores modul om Ledelse give dig et godt afsæt.

For at lære noget om ledelse, er det vigtigt at have styr på teori, men mindst lige så vigtigt er det, at afprøve det med praktiske øvelser som f.eks rollespil. Du skal lære noget om følelsesmæssig intelligens, adfærd og kropssprog. Alt sammen kogt ned til et godt og solid fundament, så du kan snuse til lederskabets mange facetter.

 

Hos TOP-TOY får du en god uddannelse

I butikken vil der være en oplæringsansvarlig person. Det kan være butikschefen eller den assisterende butikschef, men det kan også være en anden person, der har sin daglige gang i butikken og kender alle procedurerne til fingerspidserne. Den oplæringsansvarlige er den person, som ved alt om, hvordan du får en god uddannelse hos TOP-TOY.

Sammen med salgschefen, der besøger butikkerne så ofte, det er muligt, er vores oplæringsansvarlige person garant for, at du kommer igennem på bedste vis – men det kræver selvfølgelig også noget af dig. Er du dygtig, ligger der en spændende karriere foran dig.

Du skal ville det her og ingen kommer igennem uden hårdt arbejde. Som medarbejder hos os er det vigtigt, at du ved, hvordan du gør børn glade, men det er ikke helt nok. Du skal også være en kompetent købmand, og du skal være klar til at arbejde på et marked, der er præget af hård konkurrence.