MØD SOFIE

SALGSELEV I BR

”Der er generelt rigtig gode udviklingsmuligheder hos TOP-TOY, hvis blot man viser, man brænder for sit job og gerne vil udvikle sig, så tilbyder de rammerne”

Jeg ser mig selv som et legebarn og en pige, der elsker leg i børnehøjde. Jeg startede som tilkalder, hvor jeg blev bekræftet i, at det var den helt rette vej. Og derfor søgte jeg elevpladsen hos BR. Jeg synes, at der er rigtig mange fede aspekter ved min uddannelse, som for eksempel ansvaret, kundekontakten og højtiderne. Det er især højtiderne, der har en speciel betydning for mig, da vi får lov til at være ekstra kreative og klæde os ud. Vi får demovarer hjem til højtiderne, som vi skal teste i butikken – en perfekt undskyldning for at finde sit indre legebarn frem!

Jeg elsker min arbejdsplads, fordi vi er gode til at hjælpe hinanden og grine sammen både på arbejdet og uden for arbejdet. Jeg har udviklet mig rigtig meget under elevuddannelsen, og jeg føler, at jeg kan bruge meget af min viden fra skoleforløbene i butikken. Jeg synes, at det er fedt, hvordan vi hele tiden udvikler os. Og TOP-TOY er især gode til at give os flere muligheder for at udvikle os og specialisere os på flere områder.

Jeg drømmer om at få en chefstilling i en TOP-TOY butik, men om det er BR eller TOYS’R’US kommer sig ikke så nøje. Det er heller ikke så vigtigt, om det er i en stor eller lille butik. Det vigtigste er, at jeg får lov til at blive i TOP-TOY universet!