MØD DANIEL

SALGSELEV I BR

”Det vigtigste er at kunne finde ind til sit indre barn”

Jeg startede som juleassistance i BR, mens jeg gik på HHX, og derefter blev jeg ansat som tilkalder. Efter jeg var færdig med min HHX, ville jeg gerne holde et sabbatår og samtidig arbejde i BR. Da min chef tilbød mig en elevplads hos dem, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg skulle takke ja! Jeg var fanget og opslugt af jobbet og ville gerne have mere erfaring inden for legetøjsbranchen. For mig handler det om at finde sit indre barn og være i børnehøjde med børnene. Det holder mig i gang og får mig til at smile hver dag.

Jeg kan rigtig godt lide, at jeg får lov til at være mig selv og lege med børnene. Men det er dog ikke det eneste, jeg laver. Min hverdag er fyldt med udfordringer, og jeg laver alt lige fra lagerstyring til kundebetjening. Jeg elsker, at ingen af mine dage er ens, og det er fedt, at min chef altid udfordrer mig. TOP-TOY er rigtig gode til at give mig forskellige værktøjer, som jeg kan trække på i min hverdag. Vi arbejder blandt andet med forskellige kundetyper, og det er virkelig noget, som jeg kan bruge.

Jeg drømmer om at blive butikschef eller sidde i indkøb, hvor lige præcis samarbejdet mellem TOP-TOY og LEGO fanger min interesse. Jeg har en lille drøm om at komme til Hong Kong, hvor TOP-TOYs udviklingscenter ligger. Her vil jeg gerne være med til at kvalitetssikre legetøj. Jeg har rigtig mange drømme inden for TOP-TOY, og hvis du vil høre min mening – ja, så er TOP-TOY bare en fed arbejdsplads!