MØD CATHRINE

SALGSELEV I TOYS’R’US

”Det var bare det, det skulle være. Det havde jeg ingen tvivl om!”

Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at jeg skulle starte min karriere i TOP-TOY. Jeg startede som ungarbejder og tilkalder i TOYS’R’US, og derfor var der ingen tvivl om, hvor jeg skulle være elev. Jeg er rigtig glad for, at vi får lov til at lege, men det er især kundekontakten, oplevelsen og ansvaret, som virkelig tiltaler mig. Jeg mener, at glade kunder eller børn kan redde selv den dårligste dag. Og det gør altså bare en kæmpe forskel!

Jeg elsker arbejdsmiljøet, hvor der er en stor diversitet og plads til alle. Og så er det en bonus, at der er plads og mulighed for, at jeg kan udvikle mig. Jeg føler allerede, at jeg har udviklet mig ekstremt meget. Skoleopholdene er især med til at give mig en bred viden med i bagagen, som jeg kan bruge i butikken. Jeg ser min chef som min mentor. En styrepind, jeg kan holde fat i – og det er rigtig fedt!

Jeg ser mig selv blive i TOYS’R’US, fordi det er en stor butik med store events og kampagner. Der er faktisk ikke et sted, hvor jeg hellere vil være! Om 10 år vil jeg gerne sidde på hovedkontoret med den økonomiske del, fordi jeg elsker alt med tal! TOYS’R’US er gode til at imødekomme mine ønsker i forhold til læring, og derfor har jeg under min elevuddannelse allerede fået en smagsprøve på økonomien.