MØD Anders

SALGSELEV I TOYS’R’US

”Min viden omkring butiksdrift vokser og det, at min nysgerrighed bliver udfordret dagligt, gør mit arbejde enormt spændende.”

Jeg hedder Anders, og jeg er 23 år gammel. Jeg arbejder i TOYS”R”US, hvor jeg er 1. års elev. Jeg har faktisk været her længe, for jeg startede nemlig som tilkalder i butikken, og nu er jeg elev.

Det som gør mit arbejde til min store passion er, at jeg lærer mere og mere hver dag omkring kunder, legetøj og service. Min viden omkring butiksdrift vokser og det, at min nysgerrighed bliver udfordret dagligt, gør mit arbejde enormt spændende. Jeg har altid mulighed for at komme med idéer og bidrage med min kreativitet og engagement i butikken.

Som ansat i TOYS”R”US har jeg altid en spændende hverdag med udfordringer, og der er ikke to dage som er ens.

I TOYS”R”US har man det altid sjovt, og man keder sig aldrig. Noget af det fedeste er, når det er jul, halloween, fastelavn eller andre særlige perioder, for så laver vi forskellige udstillinger i butikken eller pynter op, og vi ansatte kan finde på at klæde os ud. Når vi har lavet en speciel udstilling, så ser man virkelig, hvordan det påvirker salget – det er fedt, når vi gør hverdagene lidt mere specielle.