I TOP-TOY bliver du en del af en international virksomhed, og du får muligheden for at arbejde sammen med dedikerede og hårdtarbejdende kolleger på tværs af professionelle, kulturelle og geografiske skel.

Vil du lege med?

Hvis du har evnerne og talentet, sætter vi ikke begrænsninger for dig – du kan komme langt hos os, og hurtigt, hvis du vil. Vi er altid klar til at støtte talenter og give de muligheder, der skal til – og vi belønner resultater med ansvar.

Mange af vores medarbejdere er startet hos os som ungarbejdere, og når de fylder 18 år, så fortsætter de som tilkalder. Hvis de har den rette uddannelsesmæssige baggrund og har mod på en karriere inden for detailverdenen, så søger de en af vores elevstillinger. De medarbejdere, som allerede kender os inde fra, har selvfølgelig en større chance for at komme i betragtning til en elevstilling.

Når du er færdig med din elevuddannelse efter 2 år hos os, så kan det være, at du bliver tilbudt en stilling som salgsassistent i en af vores butikker. De af vores elever, der har vist ekstra engagement og gjort en stor indsats på alle områderne, er der altid plads til i vores organisation.

Nedenfor kan du se butikskarrierevejen i TOP-TOY:

 

 

Vi har dog også mange medarbejdere, der har gennemgået en uddannelse i vores butik og efterfølgende har taget merkonomfag eller læst videre inden for f.eks. Supply Chain, Finans, Marketing, HR eller andre af de funktioner, som vi har på vores hovedkontor i Vallensbæk. En butiksuddannelse åbner nemlig op for meget mere, for dem, som har mod og lyst til at udfordre sig selv.