Der er en elev ad gangen i vores butikker, så den enkelte butik har typisk en åbning for en elev hvert andet år. Enkelte af vores TOYS”R”US-butikker har både en 1. års elev og en 2. års elev. Det er butikschefen i den enkelte butik, der bestemmer, hvem der skal indkaldes til samtale og hvem, der bliver ansat.

Husk altid at uploade din ansøgning og CV som pdf.

Se ledige stillinger

GODE RÅD

Her kommer lidt gode råd til dig, hvis du gerne vil komme i betragtning til en plads på vores elevuddannelse.

I din ansøgning skal du skrive, hvilken uddannelse, du har eller er i gang med at tage. Du kan skrive noget om, hvor du kender os fra, og hvad der gør, at du har lyst til at ansøge om en elevplads hos os. Du kan skrive noget om, hvad der motiverer dig til at yde det bedste, og hvad dine planer for fremtiden er.

Vi vil også gerne se et CV fra dig, og her kan du liste alle de steder op, hvor du tidligere har arbejdet, så vi kan vurdere, hvilken relevant erfaring du har. Man behøver ikke nødvendigvis at have haft butikserfaring for at komme i betragtning til et elevjob hos os, men det er jo altid rart, at man også selv ved lidt om, hvad man går ind til, inden man søger. Dette er med til at give os et indtryk af dig som person, og så kan vi bedre vurdere, om du skal med på holdet.

Det er ikke afgørende for os, om du kan skrive eller stave perfekt, og hvis du er ordblind eller har udfordringer med at formulere dig på skrift, så er det heller ingen hindring at komme i betragtning til jobbet hos os.

Vi vil dog anbefale, at du får en person til at læse både ansøgning og CV igennem, inden du sender til os, fordi det viser noget omkring din tilgang til din karriere.

Hvis du afleverer en ansøgning med mange stavefejl, forkert ordstilling og en generelt ustruktureret ansøgning, så opnår du ofte blot, at læseren bliver irriteret og lægger ansøgningen til side, inden den er læst helt igennem.

Adgangskrav

TOP-TOY ansætter elever, der har gennemført en grunduddannelse inden for detailhandel. Derefter tager hovedforløbet som “salgsassistentelev med profil” 2 år.

For at få adgang til TOP-TOYs hovedforløb i enten en BR- eller en TOYS”R”US-butik skal man have bestået et grundforløb.

Følgende grunduddannelser er adgangsgivende:

  • EUD: 1 år på handelsskolen, detaillinjen (C-niveauer)
  • EUX: 2 år på handelsskolen, detaillinjen
  • HHX: 3 år på handelsskolen + 5 ugers EUS
  • HG(V): 2 år på handelsskolen, detaillinjen påbegyndt før 1/8 2015
  • STX, HTX eller HF: 3(2) år på alment eller teknisk gymnasium + 10 ugers EUS (tidligere HGS)
  • Voksenelever: Elever, der er fyldt 25 år skal igennem realkompentencevurdering.